CampingReceptie

Bij de receptie “Acceuil” heten wij u van harte welkom. Wij helpen u graag verder met alle vragen en informatie over de diverse activiteiten en bezienswaardigheden. De camping heeft zelf geen animatieprogramma. Wij spreken meerdere talen (Nederlands, Frans, Engels, Duits en Spaans). Mocht de receptie bij aankomst gesloten zijn, dan kunt u zelf een plaatsje uitzoeken en zullen wij u op een later tijdstip inschrijven.


Receptie kleine camping aan de LoireInfo en vragen bij goedkope camping aan de Loire

Campingplaatsen

Alle 29 ruime en schaduwrijke plekken hebben een aansluiting voor electriciteit. De campeerplekken hebben een oppervlakte tussen de 80 en 100 vierkante meter. De plekken worden van elkaar gescheiden door middel van heggen waardoor u veel privacy heeft.


Ruime, rustige rustieke plaats met elektriciteitRustieke plek op een rustieke municipal

Sanitairgebouw

In 2010 is het sanitair van de camping geheel vernieuwd. Het gebouw is nu ook toegankelijk voor minder validen. Er zijn 4 ruime toiletten waarvan 2 met douche en wastafel, 2 douches met wastafel, 2 urinoirs en 2 extra wastafels. De douches en toiletten zijn rolstoelgebruikers vriendelijk. Ook is er een (af)wasplaats in het gebouw aanwezig. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn zal er vanaf komend seizoen een wasmachine en een magnetron aanwezig zijn.

Het nieuwe sanitairVaatwashoek met wasmachine

Mini Snackbar

In 2013 is ons tweede chalet omgebouwd tot Mini Snackbar. U kunt daar kleine hapjes kopen zoals patat en onze Huisgemaakte Pizza´s. Natuurlijk kunt u ook in de snackbar terecht voor een ijsje en een verfrissend drankje. Ook kunnen wij u daar onze streekwijnen aanbieden. De Snackbar is 7 dagen in de week geopend.


Snackbar voor uw pizzaTerras voor uw drankje

Caravanstalling

Vanaf seizoen 2015 kunnen wij u een overdekte en bewaakte caravanstalling aanbieden. We hebben een grote loods waar u uw caravan, camper of boot kunt stallen. Heeft u interesse, wacht niet te lang, de ruimte is beperkt. Voor info en reserveringen kunt u ons mailen.


Overdekte en bewaakte caravan en botenstalling in DiouOverdekte en bewaakte winterstalling

Diou


Restaurant La Tradition

Restaurant La Tradition ligt in Diou tegenover het oude station. Het is een traditioneel Frans restaurant waar u alle middagen terecht kunt voor een overheerlijke dagschotel “Plat du jour” en ‘s avonds heerlijk kunt dineren . Dit alles voor een aantrekkelijke prijs. Ook kunt u er terecht voor een heerlijk kopje koffie of een drankje welke u bij mooi weer kunt nuttigen op het terras.
Het restaurant is toegankelijk voor minder validen.
Restaurant La Tradition wordt beheerd door het Zwitserse echtpaar Armin en Claudine Weyeneth. Er wordt Duits en Frans gesproken.
Vanaf de camping loopt u in 10 minuten naar Restaurant La Tradition.
In het hoogseizoen wordt uw reservering op prijs gesteld.

Openingstijden: maandag,dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van
8.00 - 21.00 uur, woensdag van 8.00 - 14.00 uur.

La Tradition in DiouLa Tradition vlakbij Camping Gué de Loire

Bakker

Diou staat bekend om zijn goede bakker “Boulangerie”. Vanuit de omliggende dorpen komen de mensen hun brood halen bij de bakker in Diou. De bakker is 7 dagen in de week geopend zodat u elke dag een verse croissant, pain raisin, baquette of wat u maar wilt, kunt halen. De bakker ligt op 3 minuten loopafstand van de camping.

Openingstijden: maandag t/m zondag van 7.00 - 12.00 uur en van 15.00 - 19.00 uur.

Boulanger achter de Camping Gué de LoireBakker in Diou

Supermarkt

Midden in Diou naast de brandweerkazerne vindt u een kleine Superette. U kunt hier terecht voor uw noodzakelijke dagelijkse boodschappen. De Superette vindt u op 5 minuten loopafstand van de camping.

Openingstijden: maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag 7.00 - 12.30 uur en van 14.30 - 19.00 uur, woensdag van 7.00 - 12.30 uur, zon- en feestdagen 8.00 - 12.00 uur.

Superette van DiouSuperette  vlakbij Camping Gué de Loire